Lunchmeny Vecka 47

By 2020-11-15 Uncategorized

Måndag

UGN18’s hemmagjorda pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Thai-fisksoppa med egenodlad chili
serveras med aioli och vitlöksbröd

Tisdag

Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås

Koljafilé pocherad i vitt vin serveras med
ägg- & pepparrotssås och kokt potatis

Onsdag

Köttfärslimpa med kokt potatis
serveras med gräddsås och lingonsylt

Fish ’n’ chips
Panerad torskfilé serveras med pommes frites
och remouladsås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Potatis- & purjolökssoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Dalsjöforskotlett med potatisgratäng
serveras med rödvinssås

Ugnsbakad sejfilé med brieost och timjan,
serveras med kokt potatis och en krämig basilika- & tomatsås

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie

Veckans paj

Caesarsallad 105kr
– med kyckling
– med räkor