Catering

Vi har en måltidslösning för varje tillfälle. Dels kan ni hitta färdiga paket på vår hemsida, än så länge har vi alltid levererat minst det vi lovat våra gäster.

Snittar & mingelmat

  • Kycklingspett smaksatt med chili, vitlök och honung.
  • Bruschetta med tomat och basilika.
  • Crostini med oxbringa och dijoncreme.
  • Crostini med mozzarella, rostad paprika och kapris.
  • Crostini med grillad zucchini, mascarpone och pinjenötter.
  • Tunnbrödsrulle med varmrökt lax, philadelphiaost och dill.

Pris – 35kr st.

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Snittar & mingelmat

Kött

Kött

  • Helstekt fläskfilé med chili och vitlök, serveras med skogssvampsås.
  • Stekt majskycklingbröst marinerad i färska örter, serveras med en krämig majssås.
  • Ugnsrostad kalventrecote serveras med curry- och honungsstekt palsternacka med rödvinssås.
  • Stekt oxfilé kryddad med fyra sorters peppar, serverad med en cognac- och sultansås.

Välj till – Potatis och skogssvampsgratäng eller potatiskaka med timjan.

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Fisk

  • Smörstekt laxfilé gratinerad med oliver och fetaost, serveras med en citron- och räksås och dillslungad potatis.
  • Rödtungefilé fylld med regnbågsforrelfärs pocherad i vitvin.
    Serveras med hummersås och potatispuré.

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Fisk

Italiensk buffé

Italiensk buffé

  • Citron och timjanmarinerad fläskfilé.
  • Stekt kycklingspett med rostad vitlök.
  • Pepparsalami.
  • Salami napoli.
  • Tomat och mozarella med färsk basilika.
  • Marinerade oliver.
  • Italiensk potatissallad.
  • Grönsallad med rödlök och soltorkade tomater.
  • Potatissallad med olivolja och basilikadressing.
  • Champinjoner marinerade med färsk vitlök och basilika.
  • Foccacia med smör.

Pris – 195kr p/p

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

UGN18’s favoritbuffé

  • Grillad fläskfilé med vitlök och rosépeppar.
  • Ostpaj med karamelliserad lök och bacon.
  • Potatissallad med pancetta och kapris.
  • Marinerade kalamataoliver.
  • Gravad lax med hovmästarsås.
  • Melonfat med lufttorkad skinka.
  • Säsongens sallad med färgglada körsbärstomater och rödlök.
  • Hembakat bröd och smör.

Pris – 209kr p/p

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

En provensalsk buffé

My big greek buffé

My big greek buffé

  • Vitlöks- och rosmarinkryddad lammkebab.
  • Grillad kyckling med grekisk quinoasallad.
  • Marinerad fetaost med timjan och chiliolja och vattenmelonsalsa.
  • Sallad med smörbönor, vitlök, tomat, oregano och persilja.
  • Grekisk pastasallad med tomat, spenat, kalamataoliver och fetaost.
  • Zucchini tomat och gurkasallad med krämig fetaostdressing.
  • Hembakat bröd och smör.

Pris 245kr

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Smörgåstårtor

  • Italiensk med parmaskinka. 67kr
  • Brieost och salami. 65kr
  • Skinka, ost och räkor. 67kr
  • Rökt lax och räkor. 73kr

Finns i 5/10/15/20 bitars.

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Smörgåstårtor

Efterrätter

Efterrätter

  • Chokladmousse med cognacsmaksatt savoiardkex. 69 kr
  • Äppelkaka, serveras med vaniljsås. 57 kr
  • Vitchokladpannacotta med citrusmarinerade bär. 85 kr’
  • Färsk fruktsallad serveras med vispad vaniljgrädde. 63 kr

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Smörgås till fikat, mötet eller frukost

  • Stekt falukorv och ägg på tekaka. 30kr
  • Köttbullar med rödbetssallad på grovt bröd. 39kr
  • Salami och brieost med grovt bröd. 39kr
  • Ost och skinka frallor. 27kr
  • Räksmörgås på tekaka. 75 kr
  • Räklandgång. 139kr

Kontakta oss för att boka:
info@ugn18.se
0520 – 120 60

Smörgås till fikat,
mötet eller frukost