Måndag
UGN18’s hemmagjorda pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor
Thai-fisksoppa med egenodlad chili
serveras med aioli och vitlöksbröd
Tisdag
Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås
Koljafilé pocherad i vitt vin serveras med
ägg- & pepparrotssås och kokt potatis
Onsdag
Köttfärslimpa med kokt potatis
serveras med gräddsås och lingonsylt
Fish ’n’ chips
Panerad torskfilé serveras med pommes frites
och remouladsås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Potatis- & purjolökssoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Dalsjöforskotlett med potatisgratäng
serveras med rödvinssås
Ugnsbakad sejfilé med brieost och timjan,
serveras med kokt potatis och en krämig basilika- & tomatsås
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie
Veckans paj
Caesarsallad 105kr
– med kyckling
– med räkor