Måndag
Coq au vin med kycklingbröst i rik rödvinssås med
champinjoner och bacon, serveras med potatis
Pocherad färsk kolja med ägg- och pepparrotssås
serveras med kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt färsk torsk serveras med soltorkade tomater, oliver och vitlök
tillsammans med en potatisfiskkaka, persiljesås och kokt potatis
Onsdag
Lammfärsbiffar med vitlök och fetaost
serveras med stekt potatis och skogssvampssås
UGN18’s fiskgratäng med lax, torsk och kolja i en
krämig dill- och citronsås gratinerad med potatismos
Torsdag
Soppbuffé & pannkakor, sylt & grädde
Spiced thai-soppa med fisk och röd curry, kött- och grönsakssoppa
serveras med lite olika goda tillbehör som vitlöksbröd, brieost, salami m.m.
Varierar lite från vecka till vecka
Fredag
Schnitzel av Dalsjöforskotlett
serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Ugnsbakad färsk sejfilé med tapenade, paprikasås
och kokt potatis
Fråga oss om veckans vegetariska