Vi serverar lunch mellan 10.45-14.00
Måndag
Kålpudding serveras med gräddsås,
lingonsylt och kokt potatis
Smörstekt färsk sejfilé serveras med ett kryddigt ansjovissmör,
rostad körsbärstomat och kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Färsk torskfilé ugnsbakad med citron och vitlök,
serveras med en ljummen potatis- och vårlökssallad
Onsdag
Krämig kyckling tikka masala
serveras med aromatiskt ris och naan bröd
UGN18’s fiskgratäng med färsk torsk, kolja och sej,
i en krämig dill och citronsås gratinerad med potatismos
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Selleri-, potatis- och purjolökssoppa med pocherat ägg,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör
Fredag
Schnitzel gjord på Dalsjöforskotlett
serveras med stekt potatis och chilibearnaise
Smörstekt färsk koljafilé serveras
med en tahini- och miso-sås med kokt potatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie