Lunchmeny Vecka 9

By 2020-02-23 Lunchmeny, Lunchmeny

Vi serverar lunch mellan 10.45-14.00

Måndag

Kålpudding serveras med gräddsås,
lingonsylt och kokt potatis

Smörstekt färsk sejfilé serveras med ett kryddigt ansjovissmör,
rostad körsbärstomat och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Färsk torskfilé ugnsbakad med citron och vitlök,
serveras med en ljummen potatis- och vårlökssallad

Onsdag

Krämig kyckling tikka masala
serveras med aromatiskt ris och naan bröd

UGN18’s fiskgratäng med färsk torsk, kolja och sej,
i en krämig dill och citronsås gratinerad med potatismos

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Selleri-, potatis- och purjolökssoppa med pocherat ägg,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Schnitzel gjord på Dalsjöforskotlett
serveras med stekt potatis och chilibearnaise

Smörstekt färsk koljafilé serveras
med en tahini- och miso-sås med kokt potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie