Lunchmeny Vecka 8

By 2021-02-21 Lunchmeny

Måndag

Kyckling curry med mango
serveras med naanbröd och aromatiskt ris

Smörstekt laxfilé med örtagårdsdressing
serveras med ljummen medelhavsinspirerad potatissallad

Tisdag

Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås

Ugnsbakad koljafilé med pepparrot och parmesan
serveras med persiljepotatis och paprikasås

Onsdag

Isterband serveras med grönkålsstuvad
potatis och rödbetor

Panerad torskfilé serveras med kokt potatis
och remouladsås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Purjolök-, selleri- & potatissoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Lammstek med päron och mynta
serveras med stekt potatis och rödvinssås

UGN18’s fiskgratäng med dill- och citronsås,
gratinerad med potatismos

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie