Måndag
Kyckling curry med mango
serveras med naanbröd och aromatiskt ris
Smörstekt laxfilé med örtagårdsdressing
serveras med ljummen medelhavsinspirerad potatissallad
Tisdag
Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås
Ugnsbakad koljafilé med pepparrot och parmesan
serveras med persiljepotatis och paprikasås
Onsdag
Isterband serveras med grönkålsstuvad
potatis och rödbetor
Panerad torskfilé serveras med kokt potatis
och remouladsås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Purjolök-, selleri- & potatissoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Lammstek med päron och mynta
serveras med stekt potatis och rödvinssås
UGN18’s fiskgratäng med dill- och citronsås,
gratinerad med potatismos
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie