Måndag
Baconlindad lunchkorv
serveras med räksallad och potatismos
UGN18’s fiskpudding med räkor
serveras med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis
Tisdag
Grekisk moussaka
gratinerad med feta ost
Pocherad kolja med ägg- och pepparrotssås
serveras med kokt potatis
Onsdag
Wallenbergare av kalv med gräddsås
serveras med rårörda lingon och potatismos
Smörstekt torskfilé med hummersås
serveras med potatismos
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Trollhättans skogssvampsoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Kotlettschnitzel med bearnaisesås
serveras med stekt potatis
Sejfilé ugnsbakad med tomattapenade
serveras med dillslungad potatis och kräftsås
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie