Lunchmeny Vecka 5

By 2021-01-31 februari 4th, 2021 Lunchmeny

Måndag

Kycklingfilé fylld med chorizo- och kycklingmousse
serveras med stekt potatis och sås puttanesca

Vitvinpocherad torskfilé med ägg- och persiljesås
serveras med kokt potatis

Tisdag

Pannbiff med pepparsås
serveras med stekt lök och potatismos

UGN18’s fiskgratäng
gratinerad med cheddar, mozzarella
och potatismos

Onsdag

Lammsadel rostad med rosmarin och vitlök
serveras med potatis boulangère och chasseursås

Panerad strömming med potatismos
serveras med skirat smör och gröna ärtor

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Broccoli- & bluecheese soup
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Helstekt fläskfilé med citron och vitlök
serveras med potatisgratäng och rödvinssås

Ugnsbakad sejfilé med avokadosalsa
serveras med tomat- och pestosås och potatisstomp

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie