Lunchmeny Vecka 49

By 2020-11-28 Lunchmeny

Måndag

Kyckling curry med aromatiskt ris
serveras med naan bröd och banan chips

Smörstekt lax serveras med dillslungad potatis
och cognacsdoftande kräftsås

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med löksås eller raggmunk

Ugnsbakad torskfilé serveras med potatismos
och en krämig vitvinssås med champinjoner och tomat

Onsdag

Helstekt ryggbiff av rosékalv
serveras med stekt potatis, rödvinssås och bearnaisesås

Sejfilé med pestotäcke
serveras med kokt potatis och en rostad tomat- och örtsås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Scotch broth soup med lamm, grönsaker och korn
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Långbakad karré serveras med stekt potatis,
gräddsås och chilichutney med katrinplommon och äpple

Vitvinspocherad kolja
serveras med kokt potatis, ägg- och pepparrotssås

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie

Caesarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr