Måndag
Ugnsbakad rosékalv med vitlök och timjan
serveras med äpple- och chilichutney, en krämig rödvinssås
och potatismos
Ugnsbakad sejfilé med tomattäcke
serveras med champinjoner, purjolök och en
kantarellsås
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt torskfilé serveras med en vitvinssås på
tomat, champinjon och persilja och kokt potatis
Onsdag
Pannbiff med stekt lök och potatis
serveras med en cognac- och pepparsås
UGN18’s fiskgratäng serveras i dill- och citronsås
gratinerad med potatismos
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med ägg
Kött- & grönsakssoppa och Ärtsoppa
Fredag
Oxbringa serveras med rotmos
och pepparrotssås
Vitvinspocherad koljafilé serveras med persiljepotatis
och en kräftsås med pancetta
Veckans vegetariska och veckans paj varierar.
Det ingår alltid sallad från vår salladsbuffé.
105kr
Caesarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr