Lunchmeny Vecka 45

By 2020-11-01 Lunchmeny

Måndag

Ugnsbakad rosékalv med vitlök och timjan
serveras med äpple- och chilichutney, en krämig rödvinssås
och potatismos

Ugnsbakad sejfilé med tomattäcke
serveras med champinjoner, purjolök och en
kantarellsås

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torskfilé serveras med en vitvinssås på
tomat, champinjon och persilja och kokt potatis

Onsdag

Pannbiff med stekt lök och potatis
serveras med en cognac- och pepparsås

UGN18’s fiskgratäng serveras i dill- och citronsås
gratinerad med potatismos

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med ägg
Kött- & grönsakssoppa och Ärtsoppa

Fredag

Oxbringa serveras med rotmos
och pepparrotssås

Vitvinspocherad koljafilé serveras med persiljepotatis
och en kräftsås med pancetta

Veckans vegetariska och veckans paj varierar.
Det ingår alltid sallad från vår salladsbuffé.
105kr

Caesarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr