Lunchmeny Vecka 44

By 2020-10-25 Lunchmeny

Dagens lunch 105kr

Måndag

Kryddig kycklinggryta
med paprika och mango serveras med grönsaksris

UGN18’s fiskpudding
serveras med skirat smör och gröna ärtor

Tisdag

Oxkind bräserad i rödvin och rotfrukter
serveras med potatismos smaksatt med tryffel

Smörstekt laxfilé serveras med persiljepotatis
och en krämig cognacdoftande kräftsås

Onsdag

Örtstekt karré med stekt potatis
serveras med äppelmos och gräddsås

Smörstekt torsk gratinerad med mozzarella
serveras med kokt potatis och en vitvinssås med basilika och tomat

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Skotsk cock a leekie soup
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Wallenbergare på kalvkött
serveras med potatismos, gräddsås och lingon

Vitvinspocherad kolja serveras med dillslungad potatis
och en medelhavssås med tomat och oliver

Veckans vegetariska och veckans paj varierar.
Ingår alltid sallad från vår salladsbuffé. 
105kr

Caesarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr