Dagens lunch 105kr
Måndag
Kryddig kycklinggryta
med paprika och mango serveras med grönsaksris
UGN18’s fiskpudding
serveras med skirat smör och gröna ärtor
Tisdag
Oxkind bräserad i rödvin och rotfrukter
serveras med potatismos smaksatt med tryffel
Smörstekt laxfilé serveras med persiljepotatis
och en krämig cognacdoftande kräftsås
Onsdag
Örtstekt karré med stekt potatis
serveras med äppelmos och gräddsås
Smörstekt torsk gratinerad med mozzarella
serveras med kokt potatis och en vitvinssås med basilika och tomat
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Skotsk cock a leekie soup
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Wallenbergare på kalvkött
serveras med potatismos, gräddsås och lingon
Vitvinspocherad kolja serveras med dillslungad potatis
och en medelhavssås med tomat och oliver
Veckans vegetariska och veckans paj varierar.
Ingår alltid sallad från vår salladsbuffé.
105kr
Caesarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr