Skip to main content

Lunchmeny Vecka 41

By 2021-10-10Lunchmeny

Veckans Pasta 120kr
Pappardelle med strimlad kassler i en krämig trattkantarellsås
toppad med ruccola och riven parmesan

Caesar Sallad 120kr
– Kyckling & bacon
– Räkor

Veckans vegetariska 105kr
Friterad broccolibuketter med grönsaksris
serveras med blue cheese dressing

…………………

Måndag

Vitlöksstekt kycklingbröst med stekt potatis
serveras med en vitvinssås med soltorkade tomater och basilika

Vitvinspocherad kummelfilé med ratatouille
serveras med hummersås och kokt potatis

Tisdag

Rimmad oxbringa
serveras med rotmos och pepparsås

Smörstekt torskfilé med potatismos
serveras med skirat smör, rödbetor och kapris

Onsdag

Örtmarinerad nattbakad karré med äppelcidersås
serveras med kokt potatis och röd vinbärsgelé

Koljafilé ugnsbakad med bacon, rökt lax och pepparrot
serveras med dillslungad mandelpotatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Vichyssoise soppa
Ärtsoppa eller kött- & grönsakssoppa
Serveras med lite goda tillbehör

Fredag

Wokad fläskfilé med ingefära och grönsaker
serveras med basmatiris och räkchips

Stekt strömming med potatismos
serveras med skirat smör och lingonsylt