Lunchmeny Vecka 4

By 2020-01-12 januari 26th, 2020 Lunchmeny

Måndag

Nasi goreng, Indonesisk rispytt med kyckling,
fläskkött och räkor, serveras med stekt ägg

Havets wallenbergare serveras med potatismos,
skirat smör och gröna ärtor

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt färsk torsk serveras med chilimarinerade räkor,
rostad mandel och potatismos med purjolök och skirat smör

Onsdag

Wallenbergare gjorda av kalv serveras med potatismos,
gräddsås och lingonsylt

Färsk sejfilé, ugnsbakad med brieost och timjan
serveras med champinjon-vitvinssås och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & pannkakor, sylt & grädde
Spenatsoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Helstekt fläskfilé med färska örter serveras med
potatisgratäng och rödvinssås

Färsk torsk rostad med en rosmarin och parmesan crust
serveras med kokt potatis, tomat- och chorizosås

Fråga oss om veckans vegetariska