Lunchmeny Vecka 26

By 2020-06-21 Lunchmeny

Måndag

Hemmagjord pyttipanna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Kokt kolja med ägg- och pepparrotssås
serveras med persiljepotatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torsk med potatismos och friterad purjolök
serveras med en champinjon- och vitvinssås

Onsdag

Örtstekt rosékalvs entrecote
serveras med stekt potatis och en vildsvampsås

Sejfilé överbakad med ost och oliver
serveras med en hummersås, strimlad
parmaskinka och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Trollhättans skogssvampssoppa
Kött- & grönsakssoppa & ärtsoppa

Fredag

Fläskmedaljonger av Dalsjöforskottett
serveras med potatismos och grönpepparsås

UGN18´s krämiga fiskgratäng på kolja, torsk och sej
gratinerad med potatismos

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie