Måndag
Grönpepparbiff serveras med
potatismos och pepparsås
Vitvinpocherad koljafilé med ingefära-,
lime- och kokossås serveras med dillpotatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt havskattfilé serveras med
skogsvampsrisotto, rödvinssås och stekt sjökorall
Onsdag
Baconlindat kycklingbröst serveras med stekt
potatis och en vitlök och champinjonsås
Ugnsbakad laxfilé med auberginekaviar
serveras med potatismos och rostad tomatsås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Broccoli- och bluecheese-soppa
Fredag
Schnitzel från Dalsjöfors
serveras med stekt potatis och chilibearnaise
Ost- och olivöverbakad sejfilé
med kokt potatis och en krämig paprikasås
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie