Lunchmeny Vecka 24

By 2020-06-07 Lunchmeny

Måndag

Grönpepparbiff serveras med
potatismos och pepparsås

Vitvinpocherad koljafilé med ingefära-,
lime- och kokossås serveras med dillpotatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt havskattfilé serveras med
skogsvampsrisotto, rödvinssås och stekt sjökorall

Onsdag

Baconlindat kycklingbröst serveras med stekt
potatis och en vitlök och champinjonsås

Ugnsbakad laxfilé med auberginekaviar
serveras med potatismos och rostad tomatsås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Broccoli- och bluecheese-soppa

Fredag

Schnitzel från Dalsjöfors
serveras med stekt potatis och chilibearnaise

Ost- och olivöverbakad sejfilé
med kokt potatis och en krämig paprikasås

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie