Lunchmeny Vecka 23

By 2020-05-31 Lunchmeny

Måndag

Lasagne Al Forno
serveras med vitlöksbröd

UGN18’s fiskpudding med rökt lax
serveras med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt kolja à la Bourgogne
serveras med potatismos

Onsdag

Kyckling tikka masala
serveras med aromatiskt ris och naan bröd

Ugnsbakad havskatt med skogssvamprisotto
serveras med provençal-sås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Krämig thaisoppa med röd curry
Kött- & grönsakssoppa & ärtsoppa

Fredag

Örtbakad karré och stekt potatis,
serveras med gräddsås och äppelmos

Vitvins pocherad koljafilé
serveras med bacon och rödbetor,
skirat smör och kokt potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie