Måndag
Lasagne Al Forno
serveras med vitlöksbröd
UGN18’s fiskpudding med rökt lax
serveras med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt kolja à la Bourgogne
serveras med potatismos
Onsdag
Kyckling tikka masala
serveras med aromatiskt ris och naan bröd
Ugnsbakad havskatt med skogssvamprisotto
serveras med provençal-sås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Krämig thaisoppa med röd curry
Kött- & grönsakssoppa & ärtsoppa
Fredag
Örtbakad karré och stekt potatis,
serveras med gräddsås och äppelmos
Vitvins pocherad koljafilé
serveras med bacon och rödbetor,
skirat smör och kokt potatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie