Lunchmeny Vecka 22

By 2020-05-24 Lunchmeny

Måndag

Panerad kyckling
serveras med stekt potatis och majsplättar i en
krämig majssås

Smörstekt torsk
med dragon- och ansjovissås serveras med
linser, bacon och grönsaker

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Vitvinspocherad koljafilé
serveras med en champinjon-,tomat- & persiljesås
i vitt vin och kokt potatis

Onsdag

Baconlindad lunchkorv med potatismos
serveras med en ägg- och räksallad

UGN18’s fiskgratäng med torsk, kolja och lax,
serveras i en krämig fisk- och grönsakssås.
Toppad med gratinerat potatismos

Torsdag

Soppbuffé & pannkakor, sylt & grädde
Dagens soppa: Spenatsoppa
Kött- & Grönsakssoppa, Ärtsoppa
serveras med goda tillbehör

Fredag

Schnitzel från Dalsjöfors
serveras med chilibearnaisesås och stekt potatis

Ugnsbakad laxfilé toppad med soltorkad tomatpesto
serveras med en krämig basilikasås och potatismos

Veckans vegetariska