Måndag
Panerad kyckling
serveras med stekt potatis och majsplättar i en
krämig majssås
Smörstekt torsk
med dragon- och ansjovissås serveras med
linser, bacon och grönsaker
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Vitvinspocherad koljafilé
serveras med en champinjon-,tomat- & persiljesås
i vitt vin och kokt potatis
Onsdag
Baconlindad lunchkorv med potatismos
serveras med en ägg- och räksallad
UGN18’s fiskgratäng med torsk, kolja och lax,
serveras i en krämig fisk- och grönsakssås.
Toppad med gratinerat potatismos
Torsdag
Soppbuffé & pannkakor, sylt & grädde
Dagens soppa: Spenatsoppa
Kött- & Grönsakssoppa, Ärtsoppa
serveras med goda tillbehör
Fredag
Schnitzel från Dalsjöfors
serveras med chilibearnaisesås och stekt potatis
Ugnsbakad laxfilé toppad med soltorkad tomatpesto
serveras med en krämig basilikasås och potatismos
Veckans vegetariska