Lunchmeny Vecka 20

By 2020-05-10 maj 12th, 2020 Lunchmeny

Måndag

Lasange al Forno
serveras med vitlöksbröd

Torskfilé med ägg- och pepparrotssås
serveras med kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Ugnsbakad kolja med mandelpanering
serveras med skirat smör, gröna ärtor
och potatismos

Onsdag

Korvstroganoff med basilikasmak
serveras med aromatiskt ris

Smörstekt torskfilé med halstrad fläsksida
serveras med potatismos och en rödvin-
och balsamico reducerad sås.

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa
Ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Kotlettmedaljonger av Dalsjöforskött serveras
med stekt potatis och en krämig skogssvampsås

Stekt och panerad strömming fylld med dill och ost
serveras med potatismos, skirat smör och lingonsylt

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie