Måndag
Lasange al Forno
serveras med vitlöksbröd
Torskfilé med ägg- och pepparrotssås
serveras med kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Ugnsbakad kolja med mandelpanering
serveras med skirat smör, gröna ärtor
och potatismos
Onsdag
Korvstroganoff med basilikasmak
serveras med aromatiskt ris
Smörstekt torskfilé med halstrad fläsksida
serveras med potatismos och en rödvin-
och balsamico reducerad sås.
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa
Ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
Fredag
Kotlettmedaljonger av Dalsjöforskött serveras
med stekt potatis och en krämig skogssvampsås
Stekt och panerad strömming fylld med dill och ost
serveras med potatismos, skirat smör och lingonsylt
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie