Lunchmeny Vecka 19

By 2020-05-02 Lunchmeny

Måndag

Grönpepparbiff med potatismos
serveras med krämig pepparsås

Sejfilé överbakad med brieost och timjan
serveras med kokt potatis och krämig paprikasås

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Vitvinspocherad koljafilé med thai-potatisstomp
serveras med en tahini- och misosås

Onsdag

Pankopanerat kycklingbröst
serveras med spankstekt potatis och en solgul majssås

UGN18’s fiskgratäng, torsk, kolja och lubb
i en krämig dill- och citronsås, toppad med gratinerat potatismos

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa:
Scottish cock-a-leekie soup
Ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Marinerad och grillad flankstek
serveras med potatisgratäng och rödvinssås

Smörstekt torskfilé
serveras med tapenade, tomatsås och potatismos

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie