Lunchmeny Vecka 18

By 2020-04-26 Lunchmeny

Måndag

Kyckling cacciatore
Bräserad kyckling i ugn med vin, tomater,
grönsaker, örter och oliver, serveras med potatismos

Pocherad koljafilé med purjolök och champinjoner
serveras med en mild thai rödcurrysås och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torsk på en spenatbädd
serveras med svampsås och stekt potatis

Onsdag

Svenskt högrev i en rik rödvin- champinjon- och ostronragu
serveras med kokt potatis och vaxbönor

Smörstekt lubbfilé bakad med citrongräs
serveras med ratatouille, hummersås och
potatisstomp med smör och dill

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa:
Thailändsk fisksoppa
Ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Idag har vi lite ledigt
Trevlig helg!
😊

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie