Lunchmeny Vecka 17

By 2020-04-19 Lunchmeny

Måndag

Hemmagjord pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Pocherad koljafilé i vitvin
serveras med äggsås och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torskfilé med en sås på gröna ärtor och
citron serveras med potatismos

Onsdag

Långstekt karré med gräddsås
serveras med stekt potatis och aroniabärsylt

Kryddigt stekt långafilé
serveras med potatisstomp med smak av smör och
persilja och en lätt curry- och mangosås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
Dagens soppa: UGN18’s Skogssvampsoppa

Fredag

Wallenbergare gjord på kalvfärs
serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Tomat- och grönsaksbakad sejfilé
serveras med dillslungad potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie