Lunchmeny Vecka 13

By 2020-03-22 Lunchmeny

Måndag

Grönpepparbiff
serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Pocherad färsk koljafilé
serveras med krämig hummersås och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt färsk torsk med kokt potatis
serveras med en vitvinssås med champinjoner, tomat och persilja

Onsdag

Skånsk kalops
serveras med rödbetor och kokt potatis

UGN18’s fiskpudding
serveras med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Krämig fisksoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
serveras med goda tillbehör

Fredag

Schnitzel av Dalsjöforskotlett
serveras med stekt potatis och bearnaisesås

Färsk sejfilé toppad med tapenade av svarta oliver
serveras med paprikasås och kokt potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie