Lunchmeny Vecka 11

By 2020-03-08 Lunchmeny, Lunchmeny

Måndag

Flygande Jacob
serveras med aromatiskt ris

Färsk sejfilé ugnsbakad med brieost och färsk timjan,
serveras med thai fisksås och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt färsk torsk
serveras med grönkål och skogssvamp,
potatismos och örtsmör

Onsdag

Ugnsbakad karré med honung och senap
serveras med stekt potatis och en krämig äppelcidervinägersås

Färsk koljafilé, pankopanerad och stekt
serveras med remouladsås och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Krämig grönsakssoppa med rostad butternutpumpa, ärtsoppa,
kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Schnitzel gjord på Dalsjöforskotlett
serveras med stekt potatis och chilibearnaise

Stekt strömming fylld med ost och dill
serveras med potatismos och skirat smör

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie