Måndag
Vitlök och parmesanpanerat kycklingbröst
serveras med potatismos och pestosås på soltorkade tomater
Smörstekt färsk sejfilé serveras med purjolök och skogssvamp,
persilje- och vitvinsgräddsås med kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Ugnsbakad färsk torskfilé serveras med ratatouille
kokt potatis och en hummersås
Onsdag
Baconlindad ”savory” köttfärslimpa, serveras med
lökstekt potatis, pepparsås och lingonsylt
Färsk pocherad koljafilé med smak av hickory
serveras med en potatis-, majs- och baconsallad med krämig majssås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Thai red curry-soppa, fisksoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
serveras med olika goda tillbehör
Fredag
Krämig biffstroganoff serveras med
grönsaksris och inlagd gurka
Smörstekt färsk torsk serveras med en laxgarnityr,
paprikasås och dillpotatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie