Lunchmeny vecka 10

By 2020-03-01 Lunchmeny, Lunchmeny

Måndag

Vitlök och parmesanpanerat kycklingbröst
serveras med potatismos och pestosås på soltorkade tomater

Smörstekt färsk sejfilé serveras med purjolök och skogssvamp,
persilje- och vitvinsgräddsås med kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Ugnsbakad färsk torskfilé serveras med ratatouille
kokt potatis och en hummersås

Onsdag

Baconlindad ”savory” köttfärslimpa, serveras med
lökstekt potatis, pepparsås och lingonsylt

Färsk pocherad koljafilé med smak av hickory
serveras med en potatis-, majs- och baconsallad med krämig majssås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Thai red curry-soppa, fisksoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Krämig biffstroganoff serveras med
grönsaksris och inlagd gurka

Smörstekt färsk torsk serveras med en laxgarnityr,
paprikasås och dillpotatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie