Nyhet!
Nu serverar vi en veckans pasta och caesarsalladen är tillbaka som en härlig vårlunch. Dessa rätter tillagas efter beställning och kan dröja några minuter beroende på hur många gäster vi har.
Veckans pasta – 120kr
Bucatini pasta med kyckling och soltorkade tomater,
toppad med ruccola och färsk parmesan
Caesarsallad – 120kr
– Kyckling
– Räkor
Måndag
Pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor
Smörstekt torsk med potatismos
serveras med en rödvinssås och pärllök
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Panerad koljafilé med remouladsås
serveras med kokt potatis
Onsdag
Oxkind bräserad med rödvin och rotfrukter
serveras med potatismos smaksatt med tryffel
Pestoöverbakad sejfilé med soltorkad tomat- och
basilikasås, serveras med kokt potatis
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Hungarian gulasch
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Ost- och skinkfylld schnitzel
serveras med krämig vitlök-, paprika- och champinjonsås
Smörstekt lax med gröna ärtor- och citronrisotto
toppad med kapris och anjovissmör