Lunchmeny Vecka 42

By 2020-10-11 Uncategorized

Måndag

UGN18’s pyttipanna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Ugnsbakad kummel serveras med
purjolök och champinjoner, paprikasås och dillpotatis

Tisdag

Oxkind bräserad i rödvin, grönsaker och fond
serveras med potatismos och en smakrik rödvinssås

Panerad strömming serveras med potatismos
skirat smör och lingonsylt

Onsdag

Grönpepparbiff serveras med stekt potatis och lök
och en krämig grönpepparsås

Smörstekt torsk serveras med en krämig
kantarellrisotto med ört- och tomatdressing

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: UGN18’s skogssvampsoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Kotlettschnitzel från Dalsjöfors serveras med
stekt potatis och chilibearnaise sås

Sej bakad med brieost och timjan
serveras med dillpotatis och en rostad tomatsås

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie

Veckans Paj

  • Med valfri sallad från salladsbuffén

Caesarsallad 120kr

  • Med kyckling & Bacon
  • Med räkor