Lunchmeny Vecka 16

By 2020-04-12 Lunchmeny

Fisken vi serverar är alltid MSC-märkt och färsk

Måndag

Annandag Påsk

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torsk
serveras med rödbetor och sidfläsk,
potatismos och skirat smör

Onsdag

Panerat kycklingbröst
serveras med en vitvin-, vitlök- och
paprikagräddsås och stekt potatis

Ugnsbakad koljafilé
serveras med vitkål och bacon,
kokt potatis och en brynt löksås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
UGN18’s kryddiga thai-fisksoppa,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Kotlettschnitzel från Dalsjöfors
serveras med stekt potatis och chilibearnaise

Tomatpestoöverbakad sejfilé
serveras med persiljepotatis och en krämig fisksås

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie