Lunchmeny Vecka 16

By 2021-04-18 april 20th, 2021 Lunchmeny

Veckans Pasta 120kr
Bucatini med pesto, soltorkade tomater
ruccola toppad med parmesanost

Caesarsallad 120kr
– Kyckling & Bacon
– Räkor

Veckans vegetariska 105kr

Måndag

Pankopanerad kyckling serveras med grönsaksris
och en krämig vitlök- och paprikasås

UGN18’s fiskgratäng i citron- och dillsås
toppad med potatismos och parmesanost

Tisdag

Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås

Smörstekt torskfilé med chorizo, räkor och grönsaker
serveras med tomatsås och kokt potatis

Onsdag

Oxkind brässerad i rödvin med rotfrukter
serveras med tryffelmos och rödvinssås

Panerad strömming med potatismos
serveras med skirat smör och lingonsylt

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med kokt ägg
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Fläskschnitzel serveras med lökstekt
potatis och chili bearnaisesås

Sejfilé ugnsbakad med timjan och brieost
serveras med paprikasås och kokt potatis