Skip to main content

Lunchmeny Vecka 46

By 2024-11-10Lunchmeny
…………………
Dagens Lunch 135kr, en kött och fiskrätt.
inkl. salladsbuffé, citron/apelsinvatten. Kaffe/te med kaka!
Fråga oss i köket om allergier eller vegetarisk mat så hjälper vi er gärna!
…………………

Sallader:

Poké Bowl 155kr
En matig och färgstark sallad med ert val av:
sashimilax, räkor, kyckling eller halloumi

Serveras med
Avokado, sojabönor, morot, groddar, gurka,
mango, inlagd ingefära, chili, picklad rödlök,
rostade svarta och vita sesamfrön.

Tillval: Sushiris Eller Quinoa
Dressing: Sriracha Mayo eller Magisk sojasås
Dressingen serveras i en skål bredvid.
Innehållet i våra poké bowls kan variera beroende på vad vi har för råvaror. Fråga oss gärna.

Caesar Sallad 145kr
– Kyckling & bacon
– Räkor

…………………

Veckans Pasta 145kr
Färsk fettuccine med broccoli och rökt skinka

i en mustig sås toppad med ruccola och parmesanost

Måndag

Tikka Masala
Indiska smaker med kyckling och jasminris

Ugnsbakad lubbfilé toppad med tapenade
serveras med potatisstomp och pimentosås

Tisdag

Långbakad karré, svenskt kött från Dalsjöfors
serveras med timjanstekt potatis, gräddsås och äpplemos

Sejfilé gratinerad med färskost och pepparrot
serveras med kokt potatis, dill- och citronsås

Onsdag

Wallenbergare gjorda av kalvkött
serveras med riktigt potatismos, gräddsås
och rårörda lingon

Vitvinspocherad fjällbrosmefilé serveras med
kokt potatis och persiljesås med tomater och champinjoner

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde
och andra goda tillbehör som salami och brieost

Dagens soppor: UGN18’s fisksoppa med aioli
Klassisk ärtsoppa och Kött- & Grönsakssoppa

Fredag

Schnitzel, svensk kotlett från Dalsjöfors
serveras med stekt potatis och bearnaisesås

Havets Wallenbergare
Serveras med potatismos, brynt smör och
gröna ärtor