Lunchmeny Vecka 15

By 2020-04-05 april 8th, 2020 Lunchmeny

Måndag

Pannbiff med stekt lök
serveras med potatismos och grönpepparsås

UGN18’s fiskgratäng med torsk, kolja, sej och lax
gratinerad med hummersås och potatismos

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Koljafilé pocherad med vitt vin
serveras med stekt grönkål och champinjoner, kokt potatis
och en dressing på gröna ärtor, citron och mynta

Onsdag

Kyckling Tikka Masala
serveras med Naan-bröd och aromatiskt ris

Ugnsbakad laxfilé fylld med torsk- och äggmousse
serveras med pepparrotssås och dillkokt potatismos

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Krämig grönsakssoppa med blå ädelost,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Nu tar vi lite ledigt!
Trevlig Påsk 🙂

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie