Lunchmeny Vecka 38

By 2020-09-13 Uncategorized

Måndag

Baconlindat kycklingbröst rostad med vitlök
serveras med stekt potatis, majsplättar och majssås

Vitvinspocherad kolja med kokt potatis serveras med
en vitvinssås med tomat, champinjoner och persilja

Tisdag

Hjortfärsbiffar med potatismos och gräddsås
serveras med en äpple- och chilichutney

UGN18’s fiskpudding serveras med
kokt potatis, skirat smör och gröna ärtor

Onsdag

Grekisk moussaka

Smörstekt torskfilé serveras med
sjögräs i en tomat sauce vierge och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde
Dagens soppa: Vichyssoise – sellerisoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Dalsjöforskotlett fylld med en vildsvinsfärs med aprikos
och rostade cashewnötter, serveras med en
krämig paprikasås och stekt potatis

Ugnsbakad sej med ansjovis-, dill- och citronsmör
serveras med ratatouille och kokt potatis

Sallad

Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr

Vi serverar även:

  • Veckan paj med sallad från salladsbuffén. 90kr
  • Veckans vegetariska. 99kr