Lunchmeny Vecka 37

By 2020-09-06 Uncategorized

Måndag

Boeuf bourgogne på högrev i rödvinssås
med pärllök, bacon, champinjoner
serveras med potatismos

Ugnsbakad kolja med citrongräs
serveras med en sjögrässallad och en varm vinaigrette
på persilja, kapris och vitlök

Tisdag

Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås

Timjanrostad havskatt serveras med en
kapris-, vitlök- och tomatsallad, surdegskrutonger
och dillslungad potatis

Onsdag

Panerat kycklingbröst fylld med ost och skinka
serveras med potatismos och en champinjon-, paprika- och vitlökssås

UGN18’s fiskgratäng på torsk, kolja, sej och rökt lax
serveras med champinjon- och purjolökssås,
gratinerat med potatismos

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Trollhättans skogssvampsoppa
Kött- & grönsakssoppa och Ärtsoppa

Fredag

Kotlettschnitzel gjord på kött från Dalsjöfors
serveras med lökstekt potatis och chilibearnaise

Smörstekt sejfilé gratinerad med ost och örter
serveras med en krämig basilikasås och kokt potatis

Veckans vegetariska

Fråga oss om vår vegetariska mat

. . . . . . .

Sallad

Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr

Veckans Paj

– Plocka sallad från vår salladsbuffé
90 kr