Lunchmeny Vecka 36

By 2020-08-30 Uncategorized

Måndag

Hemmagjord pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Smörstekt kolja serveras med räkröra
brynt smör och kokt potatis

Tisdag

Flygande Jacob
serveras med basmatiris

Smörstekt torsk toppad med ägg, parmesan och
pankoströbröd, serveras med pepparrotssås
och kokt potatis

Onsdag

Svensk vildsvinsbiff serveras med smör rikt potatismos
och Trollhättans skogssvampsås

Panerad ostfylld strömming serveras
med potatismos, skirat smör och lingonsylt

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med kokt ägg
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Marinerad fläskfilé serveras med
potatisgratäng och rödvinssås

Ugnsbakad sej med timjan och brieost
serveras med en krämig örtsås och kokt potatis

Veckans vegetariska

Fråga oss om veckans veggie

Sallader

Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr

Gör din egen sallad från vår salladsbuffé
och välj tillbehör:

– Rostbiff och potatissallad
– Kyckling
– Kebab
99 kr