Lunchmeny Vecka 35

By 2020-08-23 Uncategorized

Måndag

Krämig kycklinggryta med paprika, vitlök, chili och mango,
servers med aromatiskt ris

Ugnsbakad sejfilé med panko- och parmesantäcke
serveras med ljummen potatissallad och paprikasås

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Ugn18’s fiskgratäng med lax, torsk och sej
serveras i en dill- och citronsås gratinerad med
potatismos och ost

Onsdag

Wallenbergare på kalvkött
serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Pocherad kolja i vitt vin
serveras med en krämig kantarellsås och
dillslungad potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Thaisoppa med fisk
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa

Fredag

Dijonmarinerade fläskmedaljonger
serveras med spanskstekt potatis och
skogssvampsås med vitt vin

Smörstekt torsk serveras med ratatouille
kokt potatis och hummersås

Veckans vegetariska

Fråga oss om veckans veggie

Sallader

Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr

Gör din egen sallad från vår salladsbuffé
och välj tillbehör:
– Rostbiff och potatissallad
– Kyckling
– Kebab
99 kr