Lunchmeny vecka 8

By 2020-02-16 Lunchmeny

Måndag

Hemmagjord pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor

Smörstekt färsk torsk med purjolök och champinjoner
serveras med en tomat- champinjon- och vitvinssås och kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Färsk koljafilé kokt i vitt vin
serveras med ägg- och romsås med persiljekokt potatis

Onsdag

Flankstek, marinerad med vitlök, soja och honung
serveras med stekt potatis, bearnaisesås och café de Paris-smör

Färsk sejfilé ugnsbakad med brieost och timjan
serveras med ratatouille och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & pannkakor, sylt & grädde
Broccoli- & gorgonzolasoppa, ärtsoppa,
kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Grönpepparbiffar gjorda på nötfärs
serveras med potatismos och pepparsås

Fiskpudding smaksatt med rökt lax
serveras med skirat smör och gröna ärtor

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie