Lunchmeny vecka 35

By 2019-08-18 oktober 21st, 2019 Lunchmeny

26-30 augusti

Måndag
Chili- och vitlöksstekt kyckling. Serveras med en sås av soltorkade tomater och vitlök. Stekt potatis.
Hemmapanerad fiskfilé. Serveras med citron- och dill-majonäs, kokt potatis.

Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk. Serveras med raggmunk och/eller löksås.
Fiskpudding med rökt lax och räkor. Serveras med skirat smör och gröna ärtor.

Onsdag
Grönpepparbiff. Serveras med champinjonsås och örtstekt klyftpotatis.
UGN18 fiskgratäng ”speciale”, gratinerad med potatismos och parmesan.

Torsdag
Ärt-, Kött-, och Grönsakssoppa. Pannkakor med hemmagjord sylt och grädde.
Stekt färsk Makrill, serveras med stuvad spenat och kokt potatis.

Fredag
Marinerad Fläsk-ytterfilé från Dalsjöfors. Serveras med potatisgratäng och fyra peppar-sås
Grillad Laxfilé med vår egenodlade chili-, vitlöks-, och limemarinerade räkor. Serveras med hollandaise-sås och kokt potatis