Måndag
Ugn18´s hemgjorda Pytt i Panna – serveras med stekt ägg, rödbetor och inlagd gurka.
Alaska Pollock ryggfile, sesam- och pankopanerad – serveras med tartarsås och kokt potatis.
Tisdag
Stekt rimmat sidfläsk – serveras med raggmunk och lingonsylt.
Individella fiskgratäng, toppad med potatismos och gratinerad med västerbottenost.
Onsdag
Kalv, Korv och Bacongryta – serveras med potatismos smaksatt med purjolök.
Färsk sejfilé, stekt – serveras med bräserad fänkål, paprikasås och färsk potatis.
Torsdag
1. Ärtsoppa alt. 2. Kött- och grönsakssoppa alt. 3. Fisksoppa
Pannkakor – serveras med sylt och grädde
Fredag
Grönpepparbiff – serveras med potatismos, gräddsås och lingonsylt.
Fiskpudding med rökt lax och räkor – serveras med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis