Måndag
Baconlindat kycklingbröst rostad med vitlök
serveras med stekt potatis, majsplättar och majssås
Vitvinspocherad kolja med kokt potatis serveras med
en vitvinssås med tomat, champinjoner och persilja
Tisdag
Hjortfärsbiffar med potatismos och gräddsås
serveras med en äpple- och chilichutney
UGN18’s fiskpudding serveras med
kokt potatis, skirat smör och gröna ärtor
Onsdag
Grekisk moussaka
Smörstekt torskfilé serveras med
sjögräs i en tomat sauce vierge och kokt potatis
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde
Dagens soppa: Vichyssoise – sellerisoppa
Kött- & grönsakssoppa eller Ärtsoppa
Fredag
Dalsjöforskotlett fylld med en vildsvinsfärs med aprikos
och rostade cashewnötter, serveras med en
krämig paprikasås och stekt potatis
Ugnsbakad sej med ansjovis-, dill- och citronsmör
serveras med ratatouille och kokt potatis
Sallad
Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr
Vi serverar även:
- Veckan paj med sallad från salladsbuffén. 90kr
- Veckans vegetariska. 99kr