Måndag
Boeuf bourgogne på högrev i rödvinssås
med pärllök, bacon, champinjoner
serveras med potatismos
Ugnsbakad kolja med citrongräs
serveras med en sjögrässallad och en varm vinaigrette
på persilja, kapris och vitlök
Tisdag
Rimmat sidfläsk
med raggmunk eller löksås
Timjanrostad havskatt serveras med en
kapris-, vitlök- och tomatsallad, surdegskrutonger
och dillslungad potatis
Onsdag
Panerat kycklingbröst fylld med ost och skinka
serveras med potatismos och en champinjon-, paprika- och vitlökssås
UGN18’s fiskgratäng på torsk, kolja, sej och rökt lax
serveras med champinjon- och purjolökssås,
gratinerat med potatismos
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Trollhättans skogssvampsoppa
Kött- & grönsakssoppa och Ärtsoppa
Fredag
Kotlettschnitzel gjord på kött från Dalsjöfors
serveras med lökstekt potatis och chilibearnaise
Smörstekt sejfilé gratinerad med ost och örter
serveras med en krämig basilikasås och kokt potatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om vår vegetariska mat
. . . . . . .
Sallad
Ceasarsallad
– med kyckling och bacon
– med räkor
120 kr
Veckans Paj
– Plocka sallad från vår salladsbuffé
90 kr