Veckans vegetariska
Fråga personalen om veckans veggie
Måndag
Panerad kycklingfilé,
serveras med grönsaksris och en rostad tomatsås
Mandelfisk med alaska pollock,
serveras med kokt potatis och remouladsås
Tisdag
Rimmat sidfläsk,
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt färsk torsk,
severas med en lätt dijonsås, kapris, bacon och kokt potatis
Onsdag
Grekisk moussaka a la UGN18
Ugnsbakad färsk lubbfilé ,
serveras med med skogssvampstuvning, gräslökspotatis och en vitvinssås
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Trollhättans skogssvampssoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa,
serveras med goda tillbehör
Fredag
Örtmarinerad Dalsjöfors-fläskytterfilé,
stekt potatis och rödvinssås
Ugnspocherad färsk kolja,
serveras med potatis,serveras med ägg- och pepparrotssås