Lunchmeny vecka 49

By 2019-09-01 december 1st, 2019 Lunchmeny

Veckans vegetariska

Fråga personalen om veckans veggie

Måndag

Panerad kycklingfilé,
serveras med grönsaksris och en rostad tomatsås

Mandelfisk med alaska pollock,
serveras med kokt potatis och remouladsås

Tisdag

Rimmat sidfläsk,
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt färsk torsk,
severas med en lätt dijonsås, kapris, bacon och kokt potatis

Onsdag

Grekisk moussaka a la UGN18

Ugnsbakad färsk lubbfilé ,
serveras med med skogssvampstuvning, gräslökspotatis och en vitvinssås

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Trollhättans skogssvampssoppa, ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa,
serveras med goda tillbehör

Fredag

Örtmarinerad Dalsjöfors-fläskytterfilé,
stekt potatis och rödvinssås

Ugnspocherad färsk kolja,
serveras med potatis,serveras med ägg- och pepparrotssås