Måndag
Kyckling piccata
serveras med grönsaksris och en
rostad tomat- och vitlökssås
Vinkokt koljafilé
serveras med ratatouille, räksås och
kokt potatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt torskfilé
serveras med potatismos, strimlad vitkål
med bacon och rödvinssås
Onsdag
Wallenbergare gjord av kalv
serveras med gräddsås och lingonsylt
Ugnsbakad sejfilé med vitlök,
kapris och ansjovissmör serveras
med kokt potatis
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med kokt ägg
Kött- & grönsakssoppa & ärtsoppa
Fredag
Kotlettschitzel gjord på Dalsjöfors-kött
serveras med chilibearnaise och stekt potatis
Mandelpanerad laxfilé
serveras med örtkräm och persiljepotatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie