Lunchmeny Vecka 27

By 2020-06-28 Lunchmeny

Måndag

Kyckling piccata
serveras med grönsaksris och en
rostad tomat- och vitlökssås

Vinkokt koljafilé
serveras med ratatouille, räksås och
kokt potatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torskfilé
serveras med potatismos, strimlad vitkål
med bacon och rödvinssås

Onsdag

Wallenbergare gjord av kalv
serveras med gräddsås och lingonsylt

Ugnsbakad sejfilé med vitlök,
kapris och ansjovissmör serveras
med kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Dagens soppa: Spenatsoppa med kokt ägg
Kött- & grönsakssoppa & ärtsoppa

Fredag

Kotlettschitzel gjord på Dalsjöfors-kött
serveras med chilibearnaise och stekt potatis

Mandelpanerad laxfilé
serveras med örtkräm och persiljepotatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie