Måndag
Lasagne Al Forno
serveras med vitlöksbröd
Panerad stekt strömming med ost och dill
serveras med potatismos och skirat smör
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt torsk
serveras med spicy thai-velouté och dillslungad potatis
Onsdag
Stekt rosékalv serveras med potatismos och
rotfrukter i en tomatsås toppad med gremolata
Pocherad koljafilé
serveras med senap, pepparrotssås och kokt potatis
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Spenat- och zucchinisoppa serveras med kokt ägg,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa
Fredag
Kotlettmedaljonger serveras med spanskstekt potatis
och en krämig trattkantarellsås
Ugnsgratinerad sejfilé med tomat och ost
serveras med krämig pestosås och kokt potatis
Veckans vegetariska
Fråga oss om ett vegetariskt alternativ