Lunchmeny Vecka 14

By 2020-03-29 april 2nd, 2020 Lunchmeny

Måndag

Lasagne Al Forno
serveras med vitlöksbröd

Panerad stekt strömming med ost och dill
serveras med potatismos och skirat smör

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt torsk
serveras med spicy thai-velouté och dillslungad potatis

Onsdag

Stekt rosékalv serveras med potatismos och
rotfrukter i en tomatsås toppad med gremolata

Pocherad koljafilé
serveras med senap, pepparrotssås och kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Spenat- och zucchinisoppa serveras med kokt ägg,
ärtsoppa, kött- och grönsakssoppa

Fredag

Kotlettmedaljonger serveras med spanskstekt potatis
och en krämig trattkantarellsås

Ugnsgratinerad sejfilé med tomat och ost
serveras med krämig pestosås och kokt potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om ett vegetariskt alternativ