Lunchmeny Vecka 12

By 2020-03-15 Lunchmeny

Måndag

Biff korma på svenskt högrev, krämig Indisk gryta
serveras med naanbröd och aromtiskt ris

Smörstekt färsk sejfilé
serveras med hjärtmusslor-, räk- och böncassoulet,
och dillpotatis

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Smörstekt färsk torsk
Serveras med vitkål, bacon, timjan och senap i en krämig sås
Potatismos med vårlök

Onsdag

Kyckling Coq au vin
serveras i en rik rödvin- champinjon- bacon- och
timjansås med kokt potatis

Färsk pocherad koljafilé
serveras med ägg- och purjolöksås med kokt potatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Trollhättans skogssvampsoppa, ärtsoppa,
kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör

Fredag

Miso- och hickorymarinerad flankstek
serveras med stekt potatis och BBQ-sås

UGN18’s fiskgratäng
Torsk, kolja och sej serveras i en krämig fisksås,
toppad med potatismos och parmesan

Vegetariskt mat? Fråga oss så ordnar vi det!