Måndag
Biff korma på svenskt högrev, krämig Indisk gryta
serveras med naanbröd och aromtiskt ris
Smörstekt färsk sejfilé
serveras med hjärtmusslor-, räk- och böncassoulet,
och dillpotatis
Tisdag
Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås
Smörstekt färsk torsk
Serveras med vitkål, bacon, timjan och senap i en krämig sås
Potatismos med vårlök
Onsdag
Kyckling Coq au vin
serveras i en rik rödvin- champinjon- bacon- och
timjansås med kokt potatis
Färsk pocherad koljafilé
serveras med ägg- och purjolöksås med kokt potatis
Torsdag
Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde,
Trollhättans skogssvampsoppa, ärtsoppa,
kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör
Fredag
Miso- och hickorymarinerad flankstek
serveras med stekt potatis och BBQ-sås
UGN18’s fiskgratäng
Torsk, kolja och sej serveras i en krämig fisksås,
toppad med potatismos och parmesan
Vegetariskt mat? Fråga oss så ordnar vi det!