Lunchmeny vecka 7

By 2020-02-09 Lunchmeny

Måndag

Pankopanerat kycklingbröst marinerad i soja och honung
serveras med potatismos och basilikasås med thai röd curry touch

Färsk ugnsbakad koljafilé med fräscha smaker och
dofter av citron, salladslök, cocktailtomater och örtvinägrett

Tisdag

Rimmat sidfläsk
serveras med raggmunk eller löksås

Färsk torsk stekt med koriander, kummin och paprika,
ugnsbakad med citron, olivolja och vitlök, serveras med kokt potatis

Onsdag

Lamm och nötspett med tzatziki och stekt potatis
serveras med libanesisk meze dip och salad

Smörstekt färsk sejfilé med en krämig pepparrot- och senapssås
serveras med citron- och dillpotatis

Torsdag

Soppbuffé & Pannkakor, sylt & grädde
Trollhättans skogssvampsoppa, ärtsoppa,
kött- och grönsakssoppa, serveras med olika goda tillbehör som vitlöksbröd,
brieost, salami, boost shot och annat gott. Tillbehören variera vecka efter vecka.

Fredag

Lasange Al Forno med tre ostar
En krämig lasange gjord på nötfärs,
gratinerad med parmesan, mozzarella och cheddar

Smörstekt färsk torsk med stekt grönkål och
strimlad parmaskinka, serveras med rödvinssås och kokt potatis

Veckans vegetariska
Fråga oss om veckans veggie